Kecskemét központjában, az Arany János utca 6. szám alatt lévő polgári ház I. emeletén eladó egy 86,8 nm-es ingatlanrész.

Kecskemét központjában, az Arany János utca 6. szám alatt lévő polgári ház I. emeletén eladó egy 86,8 nm-es ingatlanrész.

Kecskemét központjában, az Arany János utca 6. szám alatt lévő polgári ház I. emeletén eladó egy 86,8 nm-es ingatlanrész.

2019. május 22. szerda

Arany János u. 6. szám alatti műemlék házban eladó a KIK-FOR Kft. tulajdoni hányadához tartozó 86,8 nm alapterületű ingatlanrész, a mellékelt alaprajzon feltüntetettek szerint. Az ingatlan lényegesebb adatait a mellékelt tulajdoni lap tartalmazza. Az ingatlan megtekintése a helyszínen lehetséges előzetesen megbeszélt időpontban. Kapcsolattartónk: Kürtösi Dalma, tel: 0620/503 9804. A vételárat tartalmazó vételi ajánlatokat a titkarsag@kikfor.hu e-mail címre elektronikusan, vagy a KIK-FOR Kft. Kecskemét, Csányi János krt. 14. szám alatti címére papíralapon kérjük megküldeni. A tárgybeli ingatlanhirdetéssel kapcsolatban a KIK-FOR Kft. az érdeklődők és az ajánlattevők irányában kijelenti, hogy sem a saját felhívásával, sem pedig a beérkező vételi ajánlatokkal elfogadásával kapcsolatban semmilyen kötelezettsége (elsősorban ajánlati kötöttsége) nem keletkezik, a beérkező vételi ajánlatok elfogadásáról vagy visszautasításáról saját hatáskörében maga jogosult dönteni. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerint ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem. A pályázatok elbírálása során az ajánlattevők által megjelölt vételár összege szerepel a legnagyobb súllyal, de a kiíró a számára összességében legkedvezőbb ajánlatot jogosult elfogadni, akár a pályázók között megtartott ártárgyalást követően. A pályázat elbírálásának további részleteiről, illetve az adásvételi folyamat menetéről az érvényes ajánlatot adókat értesíteni fogjuk, illetve a helyszíni bejáráson az érdeklődők felé felvilágosítást adunk. Az ingatlanrész vonatkozásában érvényes árajánlatot adni legalább  13.900.000,- Ft-os minimum áron lehet, a teljes vételár szerződéskötéssel egyidejűleg történő, egyösszegű megfizetésének vállalása mellett. Vételi ajánlat benyújtásával a pályázó tudomásul veszi és elfogadja, hogy az ingatlanrész osztatlan közös tulajdon tárgyát képezi, valamint nyilatkozik, hogy a közös tulajdonra vonatkozó vonatkozó jogszabályi előírásokat és kötelezettségeket megismerte. A vételi ajánlatok beérkezésének határideje: 2019. június 14.

A tulajdoni lap megtekinthető itt.

Az ingatlan alaprajza megtekinthető itt.

Az ingatlanról készült fénykép megtekinthető itt.

Az adatvédelmi nyilatkozat megtekinthető itt.