Dőljön hátra, s bízza a KIK-FOR Kft.-re otthonának karbantartását!

Dőljön hátra, s bízza a KIK-FOR Kft.-re otthonának karbantartását!

Dőljön hátra, s bízza a KIK-FOR Kft.-re otthonának karbantartását!

2017. április 25. kedd

Minden családnak fontos, hogy a lakásában keletkező kisebb-nagyobb javítások, helyreállítani való dolgok ellátásának ügye jártas kezekben legyen. Nincs is rosszabb annál, ha csöpög a csap, vagy feljött a parketta, esetleg a fűtéssel van problémája, netán új konyhabútort, járólapot szeretne, s ezekre a feladatokra nincs megfelelő szaktudással rendelkező ismerőse.

Társaságunk, a Kecskeméti Ingatlankezelő és Forgalmazó Kft. több évtizede lakások felújításával, helyreállításával, korszerűsítésével foglalkozik így munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, legyen az dugulás elhárítás, festés, mázolás, villanyszerelés, burkolás, asztalos munkák, nyílászárók helyreállítása vagy akár a fűtésrendszer tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése. Szakembergárdánk felöleli az összes szakmát, ami szükséges ahhoz, hogy otthonában minden a funkciójának megfelelően működjön, s olyan arculatot kapjon, amilyet Ön megálmodott.

Társaságunk 24 órás hibabejelentő vonalat tart fent, diszpécserszolgálattal rendelkezünk, illetve emellett e-mailen is van lehetőség hibákat illetve megrendeléseket továbbítani felénk. Kollégáink a helyszínen árajánlatot adnak, amennyiben pedig a munka azonnali beavatkozást igényel, – ilyen lehet például egy esetleges csőtörés, dugulás elhárítás, elektromos zárlatok – ez esetben a helyszínen meg tudják oldani a problémát.

A KIK-FOR Kft. munkatársai kiváló ár-érték arányban dolgoznak és hosszú távú garanciát vállalnak munkájukra. Ezentúl felújítási, karbantartási vagy kivitelezési problémája megoldódik egy vállalaton belül. Így Ön időt és energiát spórol, csupán egy telefon és a segítség máris érkezik.

Hívjon minket bizalommal, tapasztalja meg Ön is a minőségi kiszolgálást!