Társasházkezelés, közös képviseleti tevékenység

Társasházkezelés, közös képviseleti tevékenység

A KIK-FOR Kft.-nek mint száz százalékban önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságnak 1995. óta tartozik a tevékenységi körébe a társasházak közös képviselete. Munkatársaink a társasházak közös képviselete tekintetében azóta  jelen vannak a társasházkezelési szegmensben, jelentős tapasztalatot felhalmozva ezen a területen.

Az elmúlt esztendőkben stabilan nőtt a KIK-FOR Kft. által kezelt társasházak száma, amely a jelenlegi munkaerő-kapacitásunkat tekintve 45-50 társasház körül stabilizálható. Jelenleg negyvenhét társasházban csaknem ezerhatszáz albetét kezelése folyik. A lakók elégedettségét a stabil társasági háttérre támaszkodó szakmai munka mellett a kiszámíthatóság, a garantáltan törvényes működés, az erős személyes jelenlét és kapcsolattartás, valamint a cég saját műszaki-karbantartó brigádjainak felkészültsége garantálja.

  • A gyorsan változó jogszabályi környezet naprakész ismeretéhez elengedhetetlen a folyamatos szakmai továbbképzés, ezért a társasházkezelési csoport tagjai rendelkeznek a társasházkezelői szakképesítéssel. Emellett a csoport valamennyi munkatársa folyamatosan jár képzésekre, konferenciákra.
  • A munkatársainkra jellemző szakmai tapasztalat azt is jelenti, hogy az egyes szakterületek ügyintézésében komoly rutinunk van. Így megalapozott magabiztossággal intézkedünk összetettebb banki, biztosítási, és más egyéb, pl. hatósági eljárásokban is.
  • Állandó szakjogászi és ügyvédi hátterünkre támaszkodva a társasházi kintlévőségek behajtásában, illetve az esetleges bíróság előtti jogvitákban is garantáljuk a kiemelkedő színvonalú eljárást és jogi képviseletet.
  • Jelenleg kiemelt szerepet kap az egyre szigorúbb elvárásokat támasztó energetikai követelményeknek való megfelelés, illetve házak általános műszaki-esztétikai állapotának javítása.
  • Kiemelt preferenciaként kezeljük továbbá a társasházak felújítási célú megtakarításainak ösztönzését, ahol még nincs elkülönített felújítási alap, ott mindenképpen javasoljuk annak bevezetését. A társasházi tulajdonosközösségek körében törekszünk a felelős szemléletmód kialakítására, amely szerint a közösség elsősorban a tulajdonosok anyagi ráfordításaiból gazdálkodik, az állami és önkormányzati szerepvállalás erre épülve, ezt feltételezve járulhat hozzá az épületek felújítási költségeihez.
  • Naprakész információkkal rendelkezünk továbbá a felújításokat elősegítő állami támogatásokkal és azok felhasználhatóságával kapcsolatban. Jelenleg is számos projektünk van folyamatban külső hőszigetelés, illetve nyílászáró csere vonatkozásában.
  • A társasházak üzemelésével és fenntartásával kapcsolatos feladatok ellátásához, a napi szinten felmerülő szakügyintézéshez jól kiépített partnerkapcsolatokkal rendelkezünk.
  • A karbantartási-felújítási munkák teljesítéséhez saját munkavállalóinkból álló műszaki egységeink vannak, ők akár készenléti jelleggel, azonnali beavatkozást igénylő esetekben rövid időn belül képesek a hibaelhárítást megvalósítani.

Társaságunk felett 100%-os tulajdonosi jogkört gyakorló Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata újabb garancia arra, hogy cégünk esetében az egyébként sajnálatos módon előforduló közös képviselői visszaélések teljességgel kizárhatók. Az átláthatóság, a felelős, ellenőrizhető pénzügyi folyamatok melletti elkötelezettség és a korrekt elszámolás minden társasház eredményességének az alapja. A KIK-FOR Kft. is ezeket az elveket tekinti a társasházkelői munka zsinórmértékének. A KIK-FOR Kft. tagja a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének (MTOSZSZ) és rendelkezik felelősségbiztosítással a közös képviseleti tevékenységre vonatkozóan.

A KIK-FOR Kft. megtiszteltetésnek veszi az új társasházközösségek megkeresését, kollégáink örömmel nyújtanak részletes felvilágosítást az általuk végzett tevékenységről, illetve az esetleges megbízási jogviszony létesítésének lehetőségéről.

Cím: Kecskemét, Csányi János krt. 14.
Telefon: 76/487-522 majd a 4-es menü
Fax: 76/487-343
e-mail: tarsashazkezeles@kikfor.hu
web: www.kikfor.hu

Személyesen elérhető ügyfélszolgálat ügyfélfogadási rendje:

Hétfő: Nincs ügyfélfogadás
Kedd: 8.00-12.00, 12.30-15.30
Szerda: Nincs ügyfélfogadás
Csütörtök: 8.00-12.00, 12.30-17.30

Péntek. Nincs ügyfélfogadás