Karbantartó részleg

Karbantartó részleg

Karbantartás körébe tartozik:

A meglévő épületen végzett minden olyan munka, amely a folyamatos, zavartalan és biztonságos üzemeltetéshez szükséges, amelyet a rendeltetésszerű használat érdekében a tervszerű megelőző karbantartás keretében vagy eseti jelleggel, de rendszeresen el kell végezni, ideértve az előre nem látott körülmény, elháríthatatlan akadály miatt szükségessé váló közvetlen hibaelhárítást, továbbá a közvetlen hibaelhárítás miatt más tárgyi eszközökön végzett bontási és helyreállítási munkákat is. (víz, villany, gáz, szenny- és csapadékvíz- vezetékek, berendezési tárgyak működőképességének biztosítása.)

Az általános karbantartási munkák megvalósítása:

Az általános karbantartási feladatokat (dugulás elhárítás, elektromos, gépészeti stb. hibaelhárítás) a hibaelhárító részlegünk látja el napi 8 órás munkarendben. Rendkívüli meghibásodás esetén, munkanapokon 16 órától – reggel 8 óráig, hétvégén és munkaszüneti napokon 24 órában, diszpécseri szolgálaton keresztül biztosítunk lehetőséget a hibák bejelentésére, melyet követően a hiba elhárítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük.

Külső kivitelezővel végzett speciális karbantartás:

Az általános karbantartást meghaladó speciális karbantartást igénylő esetekben, amennyiben társaságunk nem rendelkezik a szükséges személyi- és tárgyi feltételekkel, a munka elvégzésére – a közbeszerzési szabályok betartásával – külső kivitelezőket foglalkoztatunk (elektromos rendszerek, felvonó-berendezések, tűzjelző rendszerek, kazánok javítása-karbantartása, és egyéb építőipari munkák).

Egyéb eseti megbízás alapján végzett munkák:

Rovar és rágcsáló irtás, üvegezési munkák, szennyvíz-szippantás, kamerázás stb.

KARBANTARTÁSI RÉSZLEG:

Vezető: 1 fő

Adminisztrátor: 1 fő

Fizikai állomány: 20 fő

Telefon: hétfőtől-csütörtökig 08:00h-16:00h, pénteken 08:00h-14:30h között:

76/487-522 (2-es menüpont)