Köszöntő

KIK-FOR Kft. megalakulása, 1993 októbere óta fontos feladata a tulajdonos Kecskemét Város Önkormányzata elvárásainak megfelelően a bérlakások költségtakarékos üzemeltetése, a cég tulajdonában lévő üzletek és egyéb bérlemények hatékony, nyereséges működtetése, továbbá egyéb gazdálkodási feladatok ellátása.
A társaság tevékenysége tulajdonosi döntés alapján jelentősen bővült az elmúlt években az önkormányzati földterületek vagyonkezelői és városfejlesztési feladatainak végrehajtása, megvalósítása területén. A 2009. évben újabb jelentős feladat megvalósítása kezdődött, az önkormányzati intézmények karbantartási tevékenysége.

Az elmúlt évek gazdálkodása alapján elmondható, hogy mind a bérlakás kezelés, mind az üzletvagyon hasznosítása és egyéb kapcsolódó tevékenységünk eredményes és sikeres volt, ennek hatásaként a ránk bízott önkormányzati vagyon és a kezeléséből származó bevételek évről évre emelkedtek.

Tevékenységünkben azonban nemcsak a gazdaságossági szempontok játszanak szerepet, hanem célunk, hogy a város társaságaként részt vegyünk Kecskemét fejlesztésében, a városrehabilitációs szakmai feladatok megvalósításában, a városi érdekű felújításokban és kiemelt beruházásokban.