Kirakat Galéria nyílt a Rákóczi úton

Kirakat Galéria nyílt a Rákóczi úton

Kirakat Galéria nyílt a Rákóczi úton

2021. március 3. szerda

Kirakat Galéria nyílt a Rákóczi úton

A „koronavírus magány” ellen sétára invitálják a kecskemétieket és a városunkba látogatókat a Rákóczi út 4. szám alatti üres áruház „Kirakat Galériáját” megálmodó kecskemétiek.

„Nem hagyjuk, hogy érdeklődésünket, kreativitásunkat és lelkünket ez a szörnyű vírus elhalványítsa, megfakítsa” – olvasható a felhívás a facebookon. „Kérjük, sétáljanak el Kecskemét főutcájára, mert a Rákóczi út 4. szám alatti üres áruház „Kirakat Galériát” rejt. A következő hónapokban az erre járók és az autóbuszra várakozók 1-1 kecskeméti társuk munkáit láthatják, amelyek a vírus miatti korlátozás alatt készültek.

A Kik-For Kft. új igazgatója, Nagy Gábor a támogatásával lendületet adott a „Kirakat Galériának”, a kecskemétiek örömére. Kérjük Önöket, hogy álljanak meg, szemléljék a képeket. Érezzék, hogy a járvány nem ölte meg az alkotókedvet, a kreativitást, a szép utáni vágyat.

A képek nézegetése megmenthet a sivárságtól, hiszen ünnepet jelent a lelkünk számára is. Sétára fel és álljanak meg néhány percre a Rákóczi úti „Kirakat Galéria” előtt! Erre kéri Önöket Vámos Zoltán alkotóművész – a galéria ötletének megszervezője és kivitelezője, – valamint az általa „felfedezett” valamennyi, nem hivatásos alkotó.”

Forrás:www.keol.hu