Megújultak a Bács-Kiskun megyei polgárőr szövetség irodái

Megújultak a Bács-Kiskun megyei polgárőr szövetség irodái

Megújultak a Bács-Kiskun megyei polgárőr szövetség irodái

2022. november 15. kedd

Átvette teljesen megújult irodáit a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség. A polgárőr egyesületek Kecskeméten működő megyei koordinációs szerve a Városi Civil Alap Civil szervezetek ingatlanberuházási, felújítási támogatásának pályázatán tavaly nyert nyolc millió forintból újította fel irodáit.

A város önkormányzata még évekkel ezelőtt ingyenesen adott használatba három Bajcsy-Zsilinszky körúti irodahelyiséget a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetségnek, ami azóta a szervezet székhelyéül szolgál. Ezek mindegyikét a Szövetség megbízásából a KIK-FOR Kft. újította fel.

Fekecs Dénes megyei elnök elmondta, hogy a nyílászárók már igen régiek voltak, ezeket új, jól szigetelő műanyag nyílászárókra cserélték mindhárom irodában. Az elnyert forrásból jutott még több irodabútor beszerzésére, ajtócserére, korszerű és nagy kopásállóságú, vízálló laminált padló lefektetésére és az irodák kifestésére is – mondta Fekecs Dénes, hozzátéve: igen szerencsés helyzet, hogy sikerült a városi tulajdonban lévő irodákat felújítani, mindezt az önkormányzati tulajdonban lévő KIK-FOR Kft.-vel, mellyel kitűnő kapcsolatot ápolnak. 

A megyei elnök elmondta, hogy a kollégái is elégedettek a megújult, szép irodákkal, amelyekkel még jobban sikerült megteremteni a hatékony munkavégzés feltételeit.

Hétfő reggel szimbolikus átadónak is minősülő látogatást tett a szövetségnél Nagy Gábor Tibor, a KIK-FOR Kft. ügyvezető igazgatója és Dobosi Zsolt, az ingatlankezelő főmérnöke. Az ügyvezető hangsúlyozta a szövetséggel való kiváló együttműködést. 

– Nagy lehetőség és megtiszteltetés volt, hogy a társaságot bízták meg a munkával. Ugyan külső forrásból érkezett a megbízás, de tulajdonképpen a kötelező feladatunkat, az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan felújítását kellett elvégezni. Ma annál hasznosabb felújításról nem beszélhetünk, mint egy energetikai részkorszerűsítés, ami az irodákban megvalósult. Az energiaválsággal sújtott időkben különösen fontos, hogy a felújítással jelentősen csökken az irodahelyiségek fenntartási költsége – hangsúlyozta az ügyvezető igazgató. 

Forrás:baon.hu