Nagy Gábor Tibor a KIK-FOR Kft. új ügyvezető igazgatója

Nagy Gábor Tibor a KIK-FOR Kft. új ügyvezető igazgatója

Nagy Gábor Tibor a KIK-FOR Kft. új ügyvezető igazgatója

2021. január 6. szerda

Ingatlanfejlesztés – városfejlesztés – környezettudatosság

2021. január 1-jétől Nagy Gábor Tibor látja el a KIK-FOR Ingatlankezelő és Forgalmazó Kft. ügyvezető igazgatói feladatait. Minda László, a korábbi igazgató a KEDO Zrt. vezérigazgatói pozícióját tölti be.

Nagy Gábor Tibor számára nem ismeretlen az ingatlanfejlesztés területe. Okleveles építészként végzett, majd megszerezte a városépítési-városgazdasági szakmérnöki és az okleveles ingatlanszakértői végzettséget is a Budapesti Műszaki Gazdaságtudományi Egyetemen.

Szakmai tapasztalatot is szerzett ingatlanfejlesztési területen, a Városfejlesztő Kft. előtt ugyanis egy olyan gazdasági társaságnál dolgozott, ahol külföldi gyakorlatra is szert tehetett. 2009-ben került a városfejlesztéshez, amely akkor még a KIK-FOR Kft. divíziójaként működött, majd 2010-ben alakult korlátolt felelősségű társasággá. A cégnek, amely egyébként a KIK-FOR irodaházban székel, előbb a műszaki igazgatója, majd az ügyvezetője lett.

Nagy Gábor Tibor öt évre kapott megbízást a KIK-FOR Kft-nél, és ezután is ő marad a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. ügyvezetője.

– Mindig is nagyon érdekelt az ingatlanfejlesztés, amely szorosan összefonódik a városfejlesztéssel és a környezettudatossággal. Ez a három terület pedig tökéletesen kiegészíti egymást – nyilatkozta hírportálunknak a KIK-FOR Kft. új ügyvezető igazgatója. – Ezért is fogadtam nagy örömmel a polgármester felkérését. – Hiszek az ingatlanfejlesztésen alapuló városfejlesztésben, erre nagy hangsúlyt kívánok fektetni munkám során.

Nagy Gábor Tibor elmondta, nagy kihívásnak érzi a KIK-FOR irányítását. Hétfőn már megismerkedett a cég munkatársaival is. Elárulta, a jövőben az okos városban, az okos épületekben rejlő lehetőségeket szeretné minél inkább kiaknázni. – Ez az új irányvonal egyszerre alkalmas arra, hogy az ingatlanok tőkeértékét növeljük, sőt néhány esetben jövedelemtermelő képességét is erősíthetjük – hangsúlyozta.

Forrás:www.hiros.hu