Tisztelt Üzletbérlőink!

Tisztelt Üzletbérlőink!

Tisztelt Üzletbérlőink!

2020. április 24. péntek

A Kik-For Kft. a kecskeméti Városi Operatív Törzs döntésének megfelelően kidolgozta a kialakult veszélyhelyzetben igénybe vehető bérleti díj kedvezmények lehetőségeit, amelyek a járványügyi helyzet jelenlegi szakaszában indokoltak.

Mint Önök is tapasztalják, a helyzet napról napra változik, ezért a Kormány, az önkormányzatok, a gazdasági társaságok egyaránt arra törekszenek, hogy intézkedéseikkel hatékonyan kezeljék e változásokat.

Társaságunk szintén felkészült arra, hogy a bérleti díjakra vonatkozó kedvezmények lehetőségét a későbbiekben további enyhítésekkel módosíthassa, új konstrukciót dolgozzon ki, amennyiben az országos korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, vagy szigorodnak.

A Kormány május 4-től várhatóan új intézkedéseket léptet életbe úgy a védekezés, mind a gazdaság stabilizálása érdekében.

Ezért kérjük szíves türelmüket, hiszen a központi intézkedések függvényében tudjuk megvizsgálni, hogy helyben milyen további segítséget kell nyújtanunk üzletbérlőinknek.

Biztosíthatjuk Önöket arról, hogy jelen helyzetben a két lehetséges kedvezményből kockázat nélkül választhatnak. Ez nem lesz akadálya annak, hogy a későbbiekben esetlegesen megjelenő új, kedvezőbb konstrukciót igénybe vegyék.

Üdvözlettel:

Kik-For Kft.