Szeretetebéd osztása a Wojtyla házban

<strong>Szeretetebéd osztása a Wojtyla házban</strong>

Szeretetebéd osztása a Wojtyla házban

2022. december 19. hétfő

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester volt a Karol Wojtyla Barátság Központ mai ebédeltetésének vendége. A városvezető természetesen nem érkezett üres kézzel a sorsközösség gondozottjaihoz.

Szemereyné Pataki Klaudia a Wojtyla Barátság Központ mai ebédosztása előtt köszöntötte a résztvevőket. A város vezetője elmondta, szerinte a közösség legnagyobb értéke, hogy van hova tartozni, van kihez szólni és van kitől pár jó szót is kapni. A polgármester arra bíztatta a jelenlevőket, hogy a minden helyzetben igyekezzenek meg megkeresni a jót. Egy icipici kedvesség, szeretet, figyelem sokat számíthat. Farkas Pál, Karol Wojtyla-ház önkéntese, programszervezője a többi meghívott vendéget is bemutatta a gondozottaknak. Pintérné Farkas Csilla és családja a kezdetektől támogatja a Wojtyla Barátság Központot. Támogatásuknak köszönhetően ma mindenki egy ajándékcsomaggal térhetett haza.

A mai ünnepi alkalmon részt vett Jánosi István, önkormányzati képviselő, Nagy Gábor Tibor, a Kik-For Kft. ügyvezetője, Balassa Sándor és Balanyi Károly is, akik szintén támogatják a központot. Farkas P. József a Wojtyla-ház alapító-igazgatója köszönetet mondott mindazoknak, akik a mostani nehezebb időkben is segítették a rászoruló embereket. A köszöntők és közös imádkozás után Szemereyné Pataki Klaudia, az ebéd kiosztásában is segített a Wojtyla-ház önkénteseinek. Az ebédet a Kik-for Kft., a rétest pedig a polgármester ajándékozta a barátságközpontnak.

forrás: hiros.hu